By سيامك اسلامي | Published | ۲ دیدگاه
محتوای فروشگاهی عنوان مطلبی است که در آن وضعیت ، موقعیت و نحوه تولید محتوای فروشگاهی مناسب برای انواع فروشگاه ها و ارائه دهندگان خدمات فروشگاهی آنلاین مورد بررسی و مهمترین آیتم هایی که برای تولید این نوع محتوا باید مد نظر داشته باشیم را بازگویی و یاد آوری می کند.
محتوای فروشگاهی خوراک محتوایی روزمره بسیاری از فروشگاه های آنلاین فعال در فضای مجازی و مورد نیاز افراد، شرکت و سازمانهای مختلف محسوب می شود.
بدیهی است که با مد نظر داشتن، تسلط و به کارگیری این نکات و تکنیک های توصیه شده احتمال و امکان موفقیت فروشگاه تحت مدیریت شما هم افزایش پیدا خواهد کرد.
سرفصل های مطلب :
محتوای دیجیتال برای فروشگاه آنلاین
وب سایت ایستا (استاتیک)
وب سایت پویا (دینامیک)
اهمیت طراحی وبسایت
آیا شما قصد تولید محتوای دیجیتال برای فروشگاه آنلاین تان دارید؟ اگر پاسخ شما مثبت است در این مطلب نکات مهم و شیوه هایی عملی و نتیجه بخشی را در همین مورد فرا خواهید گرفت.
اما اجازه بدهید به عنوان سرآغاز چند جمله به عنوان مقدمه و کمی هم در مورد انواع فروشگاه های اینترنتی صحبت کنیم.
اول باید چارچوب های موجود و موقعیت قرار گیری خودمان را تشخیص دهیم:
هر فروشگاه آنلاین اینترنتی با ثبت دامنه و پشتیبانی یک سرویس دهنده می تواند برقرار شود و در فضای مجازی تداوم پیدا کند.
فروشگاه اینترنتی شما یا همانطور که گفته شد با یک دامنه اختصاصی(domain) و هاست خریداری شده فعال گشته، و یا به شکل زیر مجموعه ای از دامنه اصلی (sub domain) فعالیت می کند.
توصیه برای دامنه و میزبان اختصاصی:
اگر فروشگاه آنلاین شما دارای دامنه و هاست اختصاصی باشد، شما صاحب اختیار و برنامه ریز اصلی وبسایت تحت مدیریت تان خواهید بود.
از این جهت امکان تدوین استراتژی های بلند مدت و اعمال نظر و تغییر در سیاست گذاری را در آینده و در هر زمان که مناسب بدانید خواهید داشت.
به همین خاطر در کل توصیه می شود که الویت شما برای راه اندازی فروشگاه تان باید داشتن دامنه، میزبان(host) و آدرس اختصاصی باشد.
بنا بر یک تقسیم بندی کلی وبسایت ها در دو دسته وب سایت های ایستا و وب سایت های پویا قرار می گیرند.
همانطور که از اسمش پیداست کمتر (به نسبت) دستخوش تغییرات ساختاری و محتوایی می گردد.
برای مثال می توانیم به وبسایت های بعضی از بخش های خدماتی مثل پزشکان و وکلا اشاره کنیم.
در این نوع مشاغل ما معمولاً (و نه الزاماً) با وبسایت ها یا وبلاگ هایی مواجه می شویم که سرویس ها و خدماتی را معرفی می کنند.
سروسی ها می تواند شامل معرفی خدمت،ساعات کار،آدرس دقیق دفتر کار،گواهینامه های تخصصی،تعیین وقت قبلی و مطالبی با مضامین بازاریابی محتوایی باشد.
نکته بارز و وجه مشخص این نوع وبسایت ها، همان ایستایی آن است. به این معنی که محتوای موجود در آن بعد از بارگذاری اولیه، کمتر دچار تغییر و دستکاری می شود. مطالب برای مخاطبان به شکلی ثابت و بدون نیاز به تغییرات روزمره به نمایش در می آید.
از نظر تغییرات محتوایی وب سایت های دینامیک در نقطه مقابل سایت های استاتیک قرار می گیرند.
یعنی اینکه ساختار و برنامه ایجاب می کند که مطالب در فواصل زمانی نزدیک تر در آن بارگذاری شده و محتوای موجود و پیشین هم نیاز به بازبینی و به روز رسانی دائمی داشته باشد.
برای این دسته از سایت های خبری، تحلیلی و بسیاری دیگر از سایت های واکنشگرا در زمینه های مختلف را می توان مثال زد و نام برد.
مثال :
محتوا۲۰ به عنوان وبسایت تولید و آموزش محتوا هم در دسته وبسایت های دینامیک قرار می گیرد.
از آنجا که محور فعالیت ما در این وبسایت تولید و آموزش محتوا و نیز اخبار تخصصی در این زمینه است، ذات و علت وجودی آن اقتضاء می کند که همواره مطالبی تدوین،بروزرسانی و به یکدیگر مرتبط شوند.
ما برای رقابت ، پاسخگویی به نیاز مخاطب، ارتقاء رتبه گوگل و بقیه موتور های جست و جو، و از همه مهمتر برقراری ارتباط و رسیدن به اهداف از پیش تعیین شده در زمینه تولید و آموزش محتوا نیاز روزانه و دائم به تولید ، توسعه و بروز رسانی مطالب داریم.
طراحی یک وبسایت یا وبلاگ بخش به تنهایی بخش مهمی از محتوای آن را تشکیل می دهد. آیا قالبی که انتخاب کرده اید و تدارک دیده اید می تواند به درستی نظر شما را برآورده کند؟
فکر می کنید مشتری و مخاطبان شما هم از طراحی راضی هستند؟ یک طراحی علاوه بر جذابیت های بصری، داشتن هارمونی و چشم نوازی باید با هویت و فلسفه کار وبسایت هماهنگ باشد.
قالب شما باید بتواند خود را با نیاز های شما در جهت تولیدات محتوا هماهنگ کند و به اصطلاح در موقع لزوم منعطف و سازگار باشد.
گذشته از اینکه وبسایت شما در کدام دسته از وب سایت ها قرار می گیرد، شکل طراحی و انتخاب قالب و اعمال سلیقه در چیدمان و نحوه استفاده از المان هایی مانند رنگ و نور و فضا و انداز ه و غیره،که البته همگی آنها بسیار مهم و در جای خودشان نیاز به بحث های تخصصی دارند.
ما در این مطلب به صورت تخصصی در مورد محتوایی که قرار است در دل وبسایت تحت اختیار شما قرار گیرد و شما آن را مدیریت کنید صحبت می کنیم.
می خواهید پیش از ادامه بحث بدانید :
معنای مفهومی محتوا : محتوا چیست؟ |
متن :
متن(text)مهمترین بخش و جوهر اصلی محتوای تمام وبسایت های استاندارد را تشکیل می دهد.
ما با کنار هم قرار دادن و چینش حروف، کلمات و عبارات تلاش می کنیم تا با مخاطب مان ارتباطی بهینه برقرار کنیم.
ما سعی می کنیم که در این مسیر (تولید محتوا) از بهترین کلمات و عبارات ممکن برای بیان مفاهیم مورد نظر و آنچه در ذهن داریم استفاده کنیم.تلاش ما تاثیر گذاری حداکثری و جلب نظر موافق مشتری – مخاطب است.
عکس / تصویر :
عکس مناسب از مهمترین عناصر اطلاع رسانی،اطمینان بخشی، و ایجاد جذابیت های دیداری است.
استفاده از عکس یا عوامل گرافیکی و تصویری اقدامی ضروری برای ارتقاء کیفیت و ارائه مناسب محتوا به مخاطب است.
حتماً شاهد هستید که امروزه استفاده از عکس دارای وضوح و شفافیت بالا چقدر در شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام رایج شده و کاربران تلاش می کنند برای پست های ارسالی شان تصاویر فوق حرفه ای انتخاب کنند !
صدا / ویدیو :
استفاده مناسب از صدا و ویدیو در قالب تولید کلیپ، گیف و سایر امکانات دیداری و شنیداری در کنار نوشتار (به عنوان عوامل تشکیل دهنده محتوا) چارچوب اصلی محتوای ما را شکل می دهند.
برای تولید بهترین محتوا آشنایی،آموزش و تجربه،استعداد و علاقه و در بالاترین مرتبه پشتکار نیاز اساسی است.
اگر شما قصد راه اندازی وبسایتی را دارید در نظر داشته باشید که به مرور زمان محتوای آن دچار گسترش و تورم خواهد شد.
به صورت طبیعی در ابتدای کار شوق و ذوق برای سر برآوردن از یک طرف، و تضاد ندانسته ها و عدم تجربه و میل به ارائه بهترین عملکرد ممکن، منجر به ایجاد کشمکش در شما به عنوان یک وبمستر خواهد شد.
شاید در این مرحله بهترین و منطقی ترین تصمیم حرکت حسابگرانه در جهت تقدم دادن و الویت بخشیدن به عنصر کیفیت در محتوای تولید شده است. سعی کنید از همان ابتدا محتوای با کیفیت و قابل قبول تولید کنید.
برخی از صاحبان وبسایت در ابتدا با این توجیه که خب اول کار است و باید خودی نشان داد، شروع آتشینی دارند و فکر می کنند که بعدها زمان کافی و تجربه لازم را برای نوسازی و بازسازی محتوا در اختیار خواهند داشت.
در این که به مرور زمان تجربه شما بیشتر می شود شکی نیست اما باید در نظر داشته باشیم که شکستن و تغییر ساختاری که پایه گذاری می کنید در آینده می تواند زمان بر و حتی دردسر ساز شود.
گذشته از این که فروشگاه شما چه ساختاری دارد و شما قصد دارید چه کالایی را به فروش برسانید و چه خدمتی انجام دهید.
شما باید مطالب و محتوای وبسایت فروشگاهی تان را با قوانین سئو (search engine optimization)مطابقت دهید.
به طور کلی فروشگاه های آنلاین در فضای مجازی از نظر نوع محصولات و خدمات به ۳ دسته کلی تقسیم می شوند:
این نوع فروشگاهها محصولات خود را در قالب فایل های قابل دانلود به مشتریان عرضه می کنند، گستردگی و تنوع این نوع فروشگاهها زیاد است و مقولات مختلفی را در بر می گیرد .
فایل دانلود می تواند شامل موضوعات آموزشی، علمی، تجاری و غیره باشد و در قالب ها و فرمت های مختلف تولید و منتشر شود.
به عنوان مثال یک کتاب با فرمتpdf، مقاله ای با فرمت word، موضوع اجتماعی در قالب power point باشد.
این روزها استقبال از آموزشهای راه دور و از طریق فضای مجازی مورد استقبال روزافزون کاربران قرار دارد.
با وجود مشکلات رفت و آمد، اتلاف وقت، صرفه جویی در هزینه ، و بسیاری از ملاحظات دیگر بسیاری از کاربران ترجیح می دهند در کلاس های اینترنتی ثبت نام کنند و آموزش مورد نظرشان را از این رسانه دریافت کنند.
به لحاظ شکلی این آموزش ها شکل های متنوعی را در بر می گیرد که می تواند شامل چنین مواردی باشد:
از اسمش هم پیداست که در این مدل هدف فروش کالای فیزیکی است. تولید محتوا برای فروشگاه کالا ضمن اینکه نقاط و الگوهای مشترکی با بقیه اشکال فروشگاههای آنلاین دارد، بنا به دلایل ساختاری اش نیازمندی ها و رسیدگی ها و بازبینی های دائمی را هم طلب می کند.
به همین دلیل هم تولید محتوای فروشگاهی برای کالاهای فروشگاه هایی با اقلام متعدد، قیمت های متنوع و خصوصیات، مزایا و محاسن هر کدام می تواند دامنه دار شده انرژی و نیروی کار بیشتری را طلب نماید.
فروشگاههای کالای اینترنتی معمولا نیاز روزمره و اقلام متعددی را در لیست فروش خود قرار می دهند. به همین دلیل هم به صورت بالقوه، در کل مشتریان و کاربران به نسبت بیشتری را جذب خود می کنند.
گستره فعالیت یک فروشگاه کالا می تواند دامنه ای به وسعت فروش یک قلم کالا،فروشگاه کالا در یک محله و شهر ، کشور و جهانی داشته باشد.
همانطور که می دانید آمازون بزرگترین فروشنده کالا بصورت آنلاین است. در کشور ما هم فروشگاه های شناخته شده و گسترش یافته مانند “دیجی کالا” و “بامیلو” از فروشندگان کالای فیزیکی در فضای مجازی هستند.
در ادامه آیتم ها و مولفه های موثر در تولید محتوای فروشگاهی را مورد اشاره قرار خواهیم داد. بعضی از این نکات قوانین عمومی و مشترک تولید محتوای فروشگاهی به شمار می روند و تعدادی از دستورالعمل ها ویژه فروشگاه های کالای فیزیکی هستند.
محتوای فروشگاه شما برای ارتباط و تاثیر گذاری روی مخاطب- مشتری تولید و بارگذاری می شود. اینکه :
چگونه می خواهید فروش خود را انجام و این پروسه را در طول زمان ادامه دهید و بهینه کنید نیاز به تفکر برنامه و تدوین یک راهکار مدون به نام استراتژی محتوا دارد.
استراتژی و استراتژیست محتوا |
لازم است که شما به عنوان وبمستر تمهیداتی در جهت تولیدات محتوا با رویکردهای بازاریابی برای جذب مخاطب همسو و علاقه مند تولیدات و خدمات تان فراهم آورید.
بازاریابی محتوا روشی سودمند، مقرون به صرفه و موثر برای جلب نظر و جذب مشتری نیازمند و گامی در راستای اعتمادسازی ، آگاهی بخشی و تعامل با مخاطبان است.
بازاریابی محتوا |
برای موفقیت در کار و به عنوان یک راهبرد اصولی هدف شما باید ایجاد و تولید یک برند تجاری با نام مورد نظر شما باشد.
این که تا چه حدی بتوانید به این هدف آرمانی نزدیک شوید و برند یا نام تجاری شما در چه اندازه و گستره ای نام آور و مطرح شود داستان دیگری است.
اما امکانات شما علاوه بر محتوای اختصاصی تان که در بدنه وبسایت قرار می گیرد ، شامل به کار بردن تکنیک های کاربردی ذیل می شود :
یک لوگو ویژه و اختصاصی بخصوص که اگر به شکل حرفه ای و جذاب تهیه شده باشد. به کسب و کار و برند شما اعتبار می بخشد.
با طراحی لوگو مرتبط با فعالیت تجاری یا خدماتی تان می توانید با یک تیر چند نشان بزنید. مخاطب جذب کنید به رقبا بگویید که تصمیم دارید حضور قدرتمندانه ای در این فضا و جایگاه داشته باشید. و کسب و کارتان را به مشتری و همچنین موتورهای جست و جو یادآوری و خاطر نشان کنید.
بازاربابی از طریق ایمیل هم کارکردهای فراوانی دارد.شما می توانید از طریق ایمیل مارکتینگ کالایتان را معرفی کنید، نام برند و خدمتی را که ارائه می کنید به مشتری یادآوری کنید.در معرض دید مخاطب هدف و منتخب باشید. هزار و یک کار دیگر انجام دهید.
از جمله مشخصات و ویژگی های یک مخاطب آنلاین کم حوصلگی و فراموشکاری است.پس لازم است که حتی المقدور جلوی چشمش باشیم در دسترس قابل اعتماد و از همه مهمتر دارای امتیاز رقابتی!
چرا؟ چون فلسفه و علت به وجود آمدن فروشگاه شما موضوع رفع نیاز است. پس مشتری زمانی از شما خرید خواهد کرد که شما را واجد شرایط بداند.
به کمک خبرنامه های ایمیلی می توانید برای مشتری هایی که قبلاً از شما خرید کرده اند و یا پیش از این به نوعی بین شما ارتباط ایملی داشته اند و یا عضو سیستم خبرنامه وبسایت شما شده اند آخرین اخبار و موضوعات مورد علاقه را ارسال کنید.
از آنجا که شما امکان ارسال انواع خبرنامه با موضوعات و طرح های مختلف را دارید می توانید مشتری ها و مخاطبان را برحسب علاقه و نیاز یا دسته هایی مثل این ها تقسیم کنید و برای کسب نتیجه بهتر مطابق احتیاج و خواسته شان ایمیل های هدفمند ارسال نمایید.
رپورتاژ آگهی می تواند ابزار بسیار مناسبی برای هر گونه تبلیغات اطلاع رسان باشد.اما رپورتاژ آگهی چیست؟
رپورتاژ آگهی یک قالب رسانه برای تبلیغ است که می تواند مشتمل بر خبر، گزارش، گفت و گو ، گزارش تصویری و سایر ترکیبات صدا و تصویر شود.
شما با استفاده از این قالب می توانید خدمات،امکانات ،مزیت ها ،و خلاصه آنچه را مناسب و در جهت پیشرفت کارتان می دانید به مخاطب انتقال دهید.
رپورتاژ آگهی می تواند در وبسایت شما قرار می گیرد.همچنین شما می توانید علاوه بر آپلود آن در وبسایت شخصی، نسخه ای از آن را در یک وبسایت پر بازدید و مرجع که کار پذیرش آگهی را هم در برنامه اش دارد بارگذاری کنید.
رپورتاژ آگهی – تولید و انتشار |
به این شکل برای وبسایت فروشگاهی تان یک بک لینک معتبر هم ساخته اید.(بک لینک به لینک هایی گفته می شود که از یک سایت دیگر به یک آدرس url در سایت شما ارجاع می شود).
کالای شما هر چه هست باید جلوی چشم مشتری باشد و علاوه بر این به بهترین نحو ممکن در دسترس وی قرار گیرد.
اینکه توقع داشته باشیم کالایی بدون دسته بندی یا با دسته بندی نامناسب امکان دیده شدن و فروش را پیدا کند خواسته ای نابجاست.
بسیاری از فروشندگان از ابتدا برنامه روشنی برای این کار ندارند و بعضی وقت ها هم اصلاً فکر نمی کنند این نقیصه چقدر می تواند در راندمان کارشان تاثیر منفی داشته باشد.
واجب است که کالاهای فروشگاه مان را در دسته بندی های مشخص مرتبط و اصولی در معرض دید مشتری و کاربران وبسایت قرار دهیم.
شما برای معرفی کالای فروشگاهتان به مشتری، در ابتدای ورود او از ابزاری به نام تیتر استفاده می کنید تیتر جزو اولین نقاطی است که موجب ارتباط مخاطب با وبسایت و مطلب مورد نظر شما می شود.
تیتر به تنهایی می تواند عامل جذب و پیگیری، یا دفع و بی خیال شدن مخاطب شود. از همین جا می شود به اهمیت وقت گذاشتن برای انتخاب تیتر مناسب و جذاب پی برد.
این کار اگر چه در ابتدا ممکن است ساده و پیش پا افتاده به نظر برسد اما به مرور زمان خواهید دانست که انتخاب تیتر یک کار مهم است و نوشتن تیترها و عناوین گیرا نیاز به تخصص و تجربه کافی دارد.
موضوع انتخاب تیتر مناسب به قدری اهمیت دارد که در رسانه های معتبر شورایی به نام شورای تیتر کار انتخاب مناسب ترین تیترها را برای مطالب به عهده دارد.
یکی دیگر از جذابیت های وبسایت تصاویر آن است. عکس مطلب شما از اولین نقاط تلاقی چشم مخاطب با مطلب و معرفی نامه کالای شماست.
انتخاب عکس هم مثل تیتر مطلب شما دارای خاصیت جذب و دفع است.از این بابت باید وقت بگذاریم و بهترین و مرتبط ترین عکس ها را با کالای مورد نظرمان انتخاب و بارگذاری کنیم.
این موردی که خیلی وقت ها به کلی از آن غفلت می شود. شرح عکس یکی از تیر های موجود در تیردان شماست.
شما با استفاده از این تیر زهرآگین مقاومت مشتری را در هم خواهید شکست! چطور؟ وقتی مشتری کم طاقت و بی حوصله با دیدن تیتر و عکس مطلب شما تا حدودی کنجکاو شد، پیش از خواندن کامل محتوا قدری تامل خواهد کرد.
آیا این مطلب ارزش خواندن را دارد؟ در این جاست که شرح عکس شما به یاریتان خواهد آمد و اصل کلام که جذابیت کالای شماست را به مشتری نشان خواهد داد.
شما با تنظیم شرح عکس مناسب و جذاب می توانید مشتری مردد و مستاصل برای مراجعه و خواندن تمام مطلب ترغیب کنید.
به این شکل می شود گفت که شما حالا تبدیل به نوعی صیاد با عنوان شکارچی مشتری شده اید!
مطلب کلیدی در همین مورد:گزارش تصویری ، شرح عکس + محتوا پلاس |
یکی دیگر از کارهای مهمی که باید انجام دهید ایجاد لینک بین مطالب وبسایت و ارجاع دادن به محتوای موجود در فضای وب می باشد.
لینک سازی باعث می شود تا ارتباط منطقی بین مطالب وبسایت شما برقرار شود و مخاطب را به مطالب مرتبط راهنمایی کند.
لینک ساری باعث می شود نرخ کلیک وبسایت شما ارتقاء پیدا کند.
لینک سازی زمینه ای برای ماندن مخاطب و صرف زمان بیشتر در وبسایت شماست.
کاربرد مهم دیگر، ارتقاء رتبه وبسایت شما در رنکینگ امتیازات گوگل است . برای گوگل و سایر موتورهای جست و جوی اینترنتی پیوند مطلب داخلی و خارج وبسایت دارای اهمیت کلیدی و از این جهت موجب کاهش و افزایش رتبه وبسایت شماست.
لینک داخلی / لینک خارجی
همانطور که از شما انتظار می رود در وبسایت خود لینک بیلدینگ داشته باشی، باید در جای مقتضی و مناسب به محتوای خارج از وبسایت هم اشاره کنید.
چنین لینک هایی که مخاطب را به وبسایت یا هر آدرس url دیگری ارجاع می دهد، لینک بیرونی یا اکسترنال لینک نام دارد.
شما در صورت تمایل می توانید از طریق این لینک خارجی مطلبی را با عنوان “چگونه محتوا به کسب و کارهای آنلاین رونق می بخشد” را در سایت برترین ها مطالعه فرمایید.
فروشندگان معتبر تلاش می کنند تا جای برای مشتری امکان انتخاب و و گزینش بین دو یا چند کالا را فراهم نمایند.
اگر این امکان برای شما فراهم است حتماً آن را به یک قانون در فروشگاهتان تبدیل کنید و از امکان گزینش به عنوان راهکاری در جهت فروش بیشتر، جلب رضایت مشتری و اعتماد سازی بهره ببرید.
اگر در فروشگاه شما محصول یا محصولاتی با کارکرد مشابه و یا ویژگی مشترک با کالایی که مشتری آن را انتخاب کرده موجود است باید آن را به مشتری یادآوری کرد.
برای این کار سیستم فروشگاهی شما باید طوری برنامه ریزی شود که بتواند چنین مشاوره هایی را به صورت اتوماسیون انجام دهد.
آیا فروشگاه شما یک محصول ویژه و کالای آنچنانی در لیست اقلام فروش خود دارد؟ اگر جواب مثبت است و فکر می کنید که این کالا می تواند خاص باشد و مورد استقبال قرار گیرد، الان موقعی است که شما می توانید با برجسته کردن و تبلیغات ویژه روی این کالای خاص از پتانسیل فروشگاهی تان استفاده کنید.
اگر شما ارائه دهنده یک یا چند محصول به صورت انحصاری هستید، حتماً آن را در دسته جداگانه به بازدید کنندگان وبسایت اطلاع دهید.
با این کار ضمن اطلاع رسانی و احتمال فروش بیشتر، گامی در جهت افزایش اعتبار فروشگاه برداشته اید.
البته باید در نظر داشته باشید که کالایی انحصاری شما باید یک کالا یا خدمت انحصاری با کیفیت و قابل قبول باشد.
مخاطب هیچگاه و در هیچ مرحله ای نباید احساس کند که شما سعی دارید فریبش دهید یا از اعتمادش سوء استفاده کنید.
اگر به ذهنتان می رسد که مشتری با استفاده از کالای خاص یا انتخاب مورد به خصوصی ارزش افزوده بیشتری را به دست می آورد،به صورت سیستمی آن را با کاربران در میان بگذارید.
مشتریانی که از شما خرید کرده اند و راضی بوده اند یک منبع اعتبار برای وبسایت شما به شمار می آیند.
شما می توانید برای تاکید روی درستی ادعایتان کاربران را به کامنت های ارسالی از جانب این مشتری ها ارجاع دهید.
آیا در برنامه کاری شما خدمت انحصاری و ویژه ای وجود دارد؟ اگر خدمات خاصی مانند تخفیف ویژه،هدایا،قرعه کشی و… بخشی از فعالیت شماست آن را به کاربران و مشتریان اطلاع دهید.
آیا فعالیت فروشگاه شما و مراحل خرید و پس از آن برای مشتری شما منفعت خاصی ایجاد می کند؟
اگر فروشگاه شما در مقایسه با سایرین مزیت هایی را برای انتخاب از سوی مشتری دارد، حتماً آن را به طور واضح با کاربران در میان بگذارید.
در این مطلب تلاش کردم تا برجسته ترین نکات و آیتم های موثر در کیفیت و نحوه اداره وبسایت های فروشگاهی را تقدیم حضورتان کنم.
امیدوارم نکاتی که به عنوان یادآوری و از باب درس پس دادن تالیف، تدوین و گردآوری شده، در عمل و در جریان اداره فروشگاه شما، مورد استفاده قرار بگیرد و بازدهی داشته باشد.
کاربر گرامی :
شما هم در صورت تمایل می توانید در این بحث شرکت داشته باشید . نظرات و پیشنهادات تان را به وسیله ارسال کامنت در بخش دیدگاه و یا فرم تماس، با ما در میان بگذارید.
موفق و پیروز باشید
مدیر وب سایت – دانش آموخته علوم ارتباطات-روزنامه نگاری از دانشگاه آزاد مرکز – دارای سابقه فعالیت در زمینه های متعدد مطبوعاتی – تولیدات محتوایی – کارشناس رسانه نوشتاری – وبمستر
مدير وب سايت - دانش آموخته علوم ارتباطات-روزنامه نگاري از دانشگاه آزاد مركز - داراي سابقه فعاليت در زمينه هاي متعدد مطبوعاتي - توليدات محتوايي - كارشناس رسانه نوشتاري - وبمستر
۲ Responses
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ
سلام به وبسایت محتوا۲۰ خوش اومدی
[pbvariable selector="" attribute="ثبت نام"]
ثبت نام شما با موفقیت انجام شد
خطایی اتفاق افتاد دوباره تلاش کنید
خیلی زحمت کشیدین برای تدوین این محتوا ولی متاسفانه یک ایراد خیلی بزرگ داره اونم اینه که اول محتوا اینقد نا مفهوم و گنگ نوشته شده که طرف رو همون اول گیج میکنه و مورد دوم این که این مقاله حدود ۳۰۰۰ کلمه هست و شما فقط براش ۳ تا عکس گذاشتین در حالی که استانداردش اینه که توی هر ۱۰۰۰ کلمه ۳ تا عکس باشه حداقل . این باعث میشه منه کاربر خسته بشم ولی بازم خیلی زحمت کشیدین و لذت بردم از جامع بودنش .ممنونم
سلام نقدتون کاملاً وارد و بجاست.امیدوارم تو سریعترین زمان ممکن اصلاحش کنم.از شما هم بابت کامنتتون خیلی خیلی ممنونم.